2017.09.03 Dienst in “de Veenkade” met het Seniorenkoor

Previous

Evenals in voorgaande jaren werd onze gemeenschap ook dit jaar gevraagd een kerkdienst te verzorgen in verpleeghuis “de Veenkade”. Op dit moment woont daar onze zr. G. Zweers.

Iedere zondagmorgen wordt er voor de bewoners een kerkdienst gehouden, verzorgt door telkens een andere denominatie/voorganger. Met bijna 60 bezoekers was de aula geheel gevuld.

De dienst, geleid door onze Herder,  werd opgeluisterd door ons seniorenkoor. Pr. Nienhuis ondersteunde de prediking. Als uitgangstekst diende het woord uit Jeremia 29:11.“Ik heb jullie geluk voor ogen…”.

Onder de bezoekers waren, naast de patiënten, opnieuw veel vrijwilligers en enkele broeders en zusters  uit onze eigen gemeenschap. 

Naast samenzang werd het seniorenkoor de gelegenheid geboden om uit hun brede repertoire enkele liederen te zingen. Het koor zong onder andere  “Wat de toekomst brengen moge”,  “Lichtstad met uw paarlen poorten”, “Ik wandel in het licht van Jezus” en “I’m praying voor you”.

Na de prediking werd de zondenvergeving uitgesproken en namen bijna alle aanwezigen deel aan de viering van het Heilig Avondmaal.

Na afloop hebben we nog gezamenlijk koffie gedronken en met de bewoners en vrijwilligers nagepraat.



Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd © NAK Veendam