2015.01.25 Onverwacht bezoek

Next

Op zondag 25 januari werd onze gemeenschap onverwacht verblijdt met de komst van Herder Poelman uit 2e Exloërmond.

De Herder  was ingedeeld in Winschoten maar omdat de kachel daar stuk was kon daar deze zondag geen dienst gehouden worden. Aldus werd hij op het laatste moment ingedeeld in Veendam.Hij diende uit Matteüs 4:10-11. Dit deel handelt over de verleidingen van Jezus in de woestijn terwijl hij 40 dagen en nachten vaste. In de prediking ging hij o.a. in op de verleidingen vandaag de dag en hoe wij daarmee omgaan.

Hij diende op de van hem bekende authentieke wijze en sprak onder meer over hoe om te gaan met tegenslag. Ook stond hij kort stil bij het jubileum in zijn gemeenschap vorig weekend. (100 jaar Nieuw Apostolische Kerk in 2e Exloërmond). Aansluitend nodigde hij Pr. Mulder en Pr. Bartol uit Stadskanaal uit om mee te dienen.

Voorafgaand aan de dienst zong een vrouwenkoor onder leiding van Marloes van der Veen. En voor de viering van Heilig Avondmaal zongen zij het prachtige “Let us break bread together, on our knees”. Het gemengd koor werd gedirigeerd door Trijneke van de Hee. Dit, omdat onze dirigent, br. Venema, een weekend afwezig was.

 We kijken als gemeenschap weer terug op een mooie zondagdienst.



Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd © NAK Veendam