2016.01.10 Districtsdienst Tweede Exloërmond

Previous
Next

Nadat op 6 december in Tweede Exlöermond een bijzondere districts-adventdienst werd gehouden, (zie kroniek, december 2015) werd in deze gemeenschap al op 10 januari opnieuw een districtsdienst gehouden.

Deze dienst werd geleid door onze Apostel. Voor deze dienst werd als uitgangstekst genomen: 1 Johannes 2:29. Hierbij werd onder meer gepredikt over de leefwijze naar het voorbeeld van de Rechtvaardige.

Een bijzondere dienst, niet in de laatste plaats vanwege het plotseling heengaan op de vrijdag ervoor van onze Zr. Janny Prins-Kammenga. 

Naast verdriet was er ook rijkelijk troost. Het gemengd koor en ons districts Mannenkoor zongen in deze dienst. Ruim tweehonderd broeders en zusters beleefden een bijzonder samenzijn. 

Tijdens deze dienst ontving het zoontje van familie Harm de Jonge de Heilige Verzegeling.

Na de zondenvergeving en de viering van het Heilig Avondmaal werd onze Priester G. Venema ambtsrust verleend.Aansluitend werd onze voorganger, Priester Henk Mulder, aan het altaar geroepen waar hem het Herderambt werd toevertrouwd.

En zo konden we, als district Assen , op een bijzondere wijze met onze Apostel het nieuwe jaar samen beginnen.


Onderstaande foto’s zijn gemaakt door br. Henk Baas (Tweede Exloërmond) en mochten we met toestemming gebruiken voor onze eigen website.


Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd © NAK Veendam